Har en kollega glömt sin säkerhetskod? Bytt telefonnummer? Som administratör kan du enkelt hjälpa dina kollegor att uppdatera sina inloggningsuppgifter:

• Klicka på Användare och sök efter relevant användare.

• Klicka på den användare du vill skicka ett återställningsmeddelande till.

• På sidoskärmen klickar du på de 3 prickarna uppe till höger.

• Klicka på Återställ säkerhetskod (om din kollega behöver välja en ny 4-siffrig säkerhetskod) eller Återställ tvåfaktorsinloggning (om din kollega behöver ändra sitt telefonnummer eller välja en ny autentiseringsapp).

• Klicka på Återställ för att bekräfta.

Färdigt! Ett e-postmeddelande kommer skickas till användaren med en länk för att återställa säkerhetskoden eller tvåfaktorsinloggningen. Länken som skickas ut är giltig i 24 timmar.

Om du är den enda administratören på ert Pleo-konto och du har problem med ditt eget inlogg, kontakta supporten via chatten i appen eller via e-post till support@pleo.io.