Kom ihÄg att uppdatera din app för att anvÀnda Apple Pay: version 3.8.0 eller senare.

Hur fungerar Apple Pay?

Apple Pay lanserades i oktober 2014 och Àr Apples mobila kontaktlösa betaltjÀnst.

Den Àr kompatibel med en hel mÀngd Apple-enheter, inklusive iPhones, iPads, Mac och Apple Watch.

Apple Pay

Att hÄlla dina pengar sÀkra Àr det viktigaste.

NÀr du gör ett köp anvÀnder Apple Pay ett enhetsspecifikt nummer och en unik transaktionskod. Ditt fullstÀndiga kortnummer lagras aldrig pÄ din enhet eller pÄ Apples servrar och det kan inte delas.

Apple Pay sparar inte transaktionsinformation som kan knytas till dig, sÄ att alla inköp Àr privata.

LĂ€gg till ditt Pleo-kort i Apple Pay

1. GÄ till Mina kort i Pleo-appen, tryck pÄ LÀgg till i PlÄnbok.

2. BekrÀfta din enhet (iPhone eller Apple Watch) och sedan kortet.

3. VÀlj GodkÀnn villkoren.

4. StÀll in Pleo-kortet som standardkort i din plÄnbok (om du önskar det)

Ditt Pleo-kort Àr nu klart att anvÀndas med Apple Pay!

Att betala med Apple Pay Àr kontaktlöst och sÀkert.

Apple Pay Àr nu mer Àn nÄgonsin ett bÀttre sÀtt att betala med ditt Pleo-kort. Det Àr kontaktlöst, sÀkert och enkelt. Och det hindrar dig frÄn att behöva röra vid fysiska knappar.

För att betala med Face ID, dubbelklickar du bara pÄ sidoknappen pÄ din iPhone, tittar pÄ skÀrmen och hÄller den nÀra lÀsaren. Om du bÀr en mask kan du bli ombedd att ange ditt lösenord. Med Touch ID hÄller du din iPhone nÀra lÀsaren med fingret pÄ Touch ID.

Leta efter kontaktlös symbol var du Àn handlar och var du Àn hittar Apple Pay, inklusive i appar och online.

För en lista över kompatibla Apple Pay-enheter, se support.apple.com/km207105

Apple Pay Ă€r inte begrĂ€nsat av en kontaktlös grĂ€ns pĂ„ ÂŁ 45 / € 50.

För anvĂ€ndare i Danmark đŸ‡©đŸ‡° fungerar Apple Pay tyvĂ€rr inte med Storebox.