Vad är Fetch?

Fetch hjälper dig att hitta kvitton som skickas till dig via e-post. Tänk på Dropbox-kvittot eller kvittot som skickas när du har avslutat din Uber-resa. Du behöver inte kopiera / klistra in eller dela till Pleo - istället kan du bara luta dig tillbaka och koppla av och låta Fetch hämta upp kvittot.

Säkerhet och sekretess

Fetch kräver läsåtkomst till din inkorg, vilket är något vi tar seriöst. Läs allt om de åtgärder vi har vidtagit för att skydda din integritet och säkerhet.

Ställa in Fetch som Pleo-användare

Inställningen av Fetch görs via Pleos mobilapp. När du går till din kontosida ser du ett avsnitt som heter "Power-ups". Det är här du hittar Fetch. Klicka bara på "Fetch för Gmail" och följ stegen för att ansluta din e-post.

Hantera kvittosökning som administratör

Fetch kan aktiveras direkt som användare, precis som alla andra Gmail-behörigheter. Om du av någon anledning känner behov av att återkalla åtkomst till Fetch kan du göra det från G Suite-administratörspanelen.

Lär dig hur du aktiverar Fetch för Microsoft 365 eller Outlook.