Vad är Fetch?

Fetch hjälper dig att hitta kvitton som skickas till dig via e-post. Tänk på Dropbox-kvittot eller kvittot som skickas när du har avslutat din Uber-resa. Du behöver inte kopiera / klistra in eller dela till Pleo - istället kan du bara luta dig tillbaka och koppla av och låta Fetch hämta upp kvittot.

Säkerhet och integritet

Fetch kräver läsåtkomst till din inkorg, vilket är något vi tar seriöst. Läs allt om de åtgärder vi har vidtagit för att skydda din integritet och säkerhet.

Vilka versioner av Microsoft 365 stöds?

Fetch fungerar med alla molnbaserade e-posttjänster av Microsoft, dvs. Office 365 (Outlook) eller Exchange Online.

Så här ställer du in Fetch som Pleo-användare

Att komma igång med Fetch är enkelt:

1. Gå till Konto i mobilappen och klicka på Funktioner. Om du använder Pleo i webbappen, gå till Inställningar, sedan Mitt Konto och klicka på Funktioner.

2. Aktivera Fetch och följ stegen för att ansluta ditt Microsoft-e-postkonto.

Mitt konto

Problem med tillstånd?

När du försöker ansluta ditt konto kan du upptäcka att du inte har rätt behörighet att göra det. Beroende på organisationens inställningar kan du antingen begära direkt åtkomst vilket kommer att skicka ett e-postmeddelande till din administratör för att tillåta Fetch.

Om du inte ser det alternativet måste du kontakta din administratör och be om att godkänna Fetch. Det kan vara värt att även skicka med länken till den här artikeln.

Så här ger du åtkomst till Fetch som IT-administratör

Som administratör kan du godkänna appen för hela organisationen så att alla användare säkert kan använda Fetch. Du kan göra det genom att följa länken nedan och markera rutan "Samtycke på din organisations vägnar".

Obs! Du måste ha globala administratörsrättigheter för att din organisation ska kunna godkänna detta.

Länk för att: Samtycka åt din organisation