Administratörer är som standard användare som registrerar sitt företag på Pleo och har möjlighet att bjuda in andra användare, beställa kort och överföra pengar till Pleo-kontot.

Så här lägger du till fler administratörer

1. Gå till Användare

2. Håll muspekaren över användaren och en knapp visas till höger som du kan klicka på

3. Detta öppnar en popup där du administrerar kontot. Den första inställningen är behörighet. Om du vill ställa in den här användaren som administratör väljer du bara Administratör.