Alla nya användare som läggs till i Pleo är, som standard, anställda (endast möjligheten att ställa in sitt eget kort/lägga till utgifter). Om du dock vill ge alla administratörsrättigheter till en anställd kan du göra det, efter att du har lagt till dem på plattformen, med följande instruktioner:

Så lägger du till fler administratörer

1. Gå till Användare

2. Klicka på den teammedlem du vill lägga till som administratör.

3. Skärmen till höger visas. Klicka sedan i cirkelrutan till vänster om Administratör i avsnittet ”Företagsroll”.

👉
    Kommentar: Rollen som administratör innebär att de har fullständig tillgång till plattformen, inklusive att lägga till och ta bort teammedlemmar, sätta köpgränser, få en överblick över företagets alla utgifter, ställa in bokföring, attestera utgifter och exportera transaktioner.

📖 Om du vill lägga till din redovisningskonsult kan du följa instruktionerna här