Med Pleo kan du ha ett fysiskt kort och ett virtuellt kort tilldelat ditt konto. Dessa är två olika kort som kan aktiveras.

Virtuella kort för Pleo

För att aktivera ditt virtuella Pleo-kort, klicka helt enkelt på knappen Lås upp mitt kort från webbsidan under Mina kort eller knappen Aktivera kort från mobilappen.

Fysiskt Pleokort

Om du har fått ett kort och vill para ihop det med ditt konto, följ bara dessa steg:

• Öppna din Pleo-app

• Gå till Mina kort

• Klicka på Fysiskt kort

• Välj knappen + eller klicka på knappen Koppla mitt fysiska kort

• Ange din säkerhetskod / biometri

• Ange de sista fyra siffrorna på kortet

• Ditt kort är nu ihopkopplat och redo att användas med den PIN-kod som visas.

Om du redan har ett kort men försöker para ihop ett nytt, klickar du helt enkelt på knappen Frysa och bekräftar med din säkerhetskod / Biometri. Gå sedan tillbaka till plastkortet och välj knappen Borttappat eller stulet för att inaktivera ditt nuvarande plastkort. När detta är gjort kan du följa stegen ovan och para ihop ditt nya Pleo-kort.

Obs

Pleo-kort är associerade med enskilda anställda. Varje anställd måste para ihop / aktivera sitt eget Pleo-kort från Pleos webbsida eller mobilappen.