Eftersom alla köp som görs med Pleo-kort är affärsrelaterade måste du alltid lägga till en kopia av originalkvittot i varje transaktion för dokumentation och skatteändamål.

Om en situation inträffar där ett kvitto inte delas ut av en handlare eller om du av misstag tappade det - rekommenderar vi att du konsulterar din administratör om vilken procedur som passar ditt företags utläggspolicy.

Även om det är långt ifrån perfekt kan du fortfarande markera kvittot som saknat genom att följa stegen nedan.

• Välj Köp

• Klicka på Kvitto saknas

• Bekräfta vad du har köpt och lägg till anteckningar med en förklaring

Obs: att lägga till anteckningar och bilder ska aldrig vara en permanent lösning istället för att lägga till en bild av kvittot, när ett kvitto kan erhållas .