Den första personen du bjuder in till din kunds konto får administratörsbehörighet. Det innebär att de kan lägga till teammedlemmar, organisera avdelningar, ladda företagets wallet, beställa kort ... och i allmänhet ha full kontroll och insyn i kontoinställningar.

Du kan ha flera administratörsroller per företag, och du kan alltid lägga till eller ta bort administratörer efter behov.

Denna kontakt kan läggas till antingen under verifieringsprocessen eller efter att företaget har verifierats.

För att bjuda in en administratör till deras Pleo-konto, gå till Medarbetare i huvudmenyn och välj Lägg till administratör i hörnet upp till höger.

När kundens företag har verifierats måste du (eller administratören) ställa in teammedlemmarna i Pleo. Det kan vara en handfull anställda eller ännu hellre, hela företaget!

För att bjuda in användare till Pleo, gå till Medarbetare och klicka på Lägg till medlem längst upp till höger och ange deras förnamn och e-postadress.

Ett litet tips! För att snabba på processen och lägga till flera kontakter på en gång, kan du kopiera och klistra in namn och e-postadresser från ett kalkylark. Klicka på Bjud in så skickas en e-postinbjudan till allihop.

Bra att veta: om inbjudan misslyckas, kontrollera att det inte finns några tomma utrymmen i vardera änden av e-postadresserna.

Ett virtuellt Pleo-kort blir tillgängligt för medarbetaren omedelbart när de accepterar sin inbjudan och aktiverar det i sin Pleo-app.