Lär dig hur du tilldelar ditt team specifika kundkonton

Som administratör kommer du att ha en översikt över alla dina Pleo-kunder i Partner-portalen.

För att bjuda in en kollega till din portal, gå till Medarbetare och klicka på Lägg till Medlem högst upp i högra hörnet, och ange förnamn och e-postadress.

Ett litet tips! För att snabba upp processen och lägga till flera kollegor på en gång, kan du kopiera och klistra in namn och e-postadresser från ett kalkylark.

Klicka på Bjud in så skickas en inbjudan via e-post till allihop.

För att tilldela din kollega en specifik Pleo-kund, gå till Kunder i vänstra menyn.

Välj en kund och klicka sedan på Lägg till Redovisningskonsult, och välj namn i rullistan.

Den kunden kommer då att synas i TilldeladeKunder-listan nästa gång de loggar in i Portalen.

(Vänligen notera - din kollega måste först ha accepterat din Portal-inbjudan innan det här är möjligt!)