Lägg till medarbetare i Partner-portalen och tilldela dem klienter

Som administratör kommer du att ha en översikt över alla era Pleo-klienter i Partner-portalen.

För att bjuda in en kollega till din portal

1. Gå till Medarbetare.

2. Klicka på Lägg till medlem högst upp i högra hörnet.

3. Ange förnamn och e-postadress.

4. Klicka på Bjud in.

Ett litet tips! För att snabba upp processen och lägga till flera kollegor på en gång, kan du kopiera och klistra in namn och e-postadresser från ett kalkylark.

För att tilldela din kollega en specifik klient

1. Gå till Klienter i vänstra menyn.

2. Klicka på de tre prickarna bredvid namnet på en klient.

3. Klicka på Se detaljer.

4. På fliken Allmänt bläddrar du ner till Redovisningskonsulter.

5. Klicka i fältet Ge redovisningskonsult tillgång och börja skriva ett namn. Din kollega måste först ha accepterat din Portal-inbjudan innan det här är möjligt!

6. Bekräfta ditt val genom att klicka på namnet.

Den specifika klienten kommer att synas i Mina Klienter-listan nästa gång de loggar in i Portalen.