För att du ska kunna erbjuda dina kunder en så smidig onboarding-upplevelse som möjligt, kan du nu enkelt organisera deras registrering direkt från din partnerportal.

När du är inloggad på Partnerportalen, gå till Kunder och klicka sedan på Onboarda kund (svart knapp i uppe till höger).

Sök sedan efter dem genom att skriva in deras registrerade namn och välj rätt namn i rullmenyn.

När de lagts till skickas du till det välbekanta Pleo-gränssnittet. Här kan du påbörja nästa steg, verifieringsprocessen.