Om du har glömt din säkerhetskod, ber vi dig att kontakta oss via vår appchatt eller på support@pleo.io för att skapa din nya säkerhetskod.

Om du känner till din säkerhetskod och vill ändra det kan du göra det i Pleo-appen och på webbsidan.

Ändra din säkerhetskod i appen

• Tryck på ikonen längst ned till höger

• Under Säkerhet väljer du säkerhetskod, följt av Byt säkerhetskod för att ersätta din nuvarande säkerhetskod

Ändra din säkerhetskod på webbsidan

1. Klicka på ditt namn längst ned till höger

2. Välj Inställningar - Mitt konto

3. I det nedre högra hörnet väljer du ändra säkerhetskod för att ersätta din nuvarande säkerhetskod