Pleos hänvisningsprogram

Nu har vi ett hänvisningsprogram! Det låter alla Pleo-användare hänvisa Pleo till andra företag. Här följer lite praktisk information om hur allt fungerar, från belöningen till villkoren.

Hur det fungerar

Hänvisaren (Pleo-användaren som hänvisar Pleo till ett annat företag) kan komma åt sin unika hänvisningslänk i sektionen Konto i appen.

Belöningar

Den som hänvisar får en Amazon-presentkort på 200 euro, och företaget som hänvisas får sina två första månader på Pleo helt gratis.

När företaget som du hänvisat till har skapat ett Pleo-konto och slutfört verifieringsprocessen kontaktar vi dig via e-post med presentkortet.

Om alla kriterier är uppfyllda kommer Referenten att erhålla Belöningen inom fjorton (14) arbetsdagar efter valideringen av Referensen.

Villkor

• Det hänvisade företaget måste slutföra Pleos verifieringsprocess och genomföra en första transaktion.
  • Företaget som har hänvisats måste vara registrerat i något av följande länder: Sverige, Storbritannien, Irland, Tyskland, Österrike, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Portugal eller Spanien.
  • Endast en belöning per hänvisat företag delas ut. Detta innebär att även om mer än du från ett specifikt företag har registrerat sig för Pleo via en hänvisningslänk, delas endast en belöning ut för en framgångsrik hänvisning av det företaget.
  • Om flera personer hänvisar samma företag till Pleo och det företaget börjar använda Pleo, får endast den första som hänvisade företaget belöningen.
  • Du får hänvisa så många företag som du vill. Det finns ingen gräns för hur många belöningar du kan få.
  • För att hänvisa ett annat företag måste du vara en nuvarande Pleo-användare.
  • Företaget du hänvisar får inte vara ett du arbetar för, driver eller äger.