Med attestering har du ett bra sätt att lyfta fram de få utgifter som kan behöva särskild uppmärksamhet.

Så fungerar det

Som administratör kan du ställa in en tröskel som utlöser en attesteringsprocess för alla köp som är lika med eller överskrider denna tröskel. Det köpet kommer att markeras för attestansvariga av det specifika teamet.

• Klicka på Användare -> Team. Välj sedan det team där du vill lägga till en attestansvarig och en tröskel.

• Ställ in din tröskel

Klart! De som har tilldelats att granska ett teams utgifter kommer att meddelas när ett köp har gjorts som är lika med eller över det valda beloppet.

Vad händer sen?

Nu kan en attestansvarig markera ett köp som Godkänd, ej godkänd eller Be om mer information.

Om ett köp är markerat som ej godkänd, skickas automatiskt ett push-meddelande till den användaren för att vidta nödvändiga åtgärder. Om ni har Pleo Pocket kan du även välja att markera utlägget som "personligt", vilket drar av beloppet från användarens Pocket-saldo.

Om en användares utlägg är markerat som Be om mer information, kommer användaren att få ett meddelande om att lägga till de begärda uppgifterna och trycka på "Klar". Attestansvariga kommer då att kunna slutföra granskningen av kostnaden.