När du köper online kan du få kvittot på olika sätt. Här är alla tips för att ladda upp dina virtuella kvitton så snabbt som möjligt.

Anslut din e-post för automatisk uppladdning

Med Fetch kan Pleo automatiskt ladda upp kvittot. Du kan läsa mer om funktionen här för Gmail och här för Microsoft 365

Dela till från mobilappen

När du får ett kvitto till din e-post som en bifogad bild kan du använda den inbyggda delningsfunktionen i både iOS och Android

Om du inte hittar Pleo-appen kan du aktivera funktionen så här. På Android är detta aktiverat som standard.

Kopiera och klistra in

På skrivbordet kan du helt enkelt ta en skärmdump och kopiera och klistra in bilden till ett köp i Pleo.

• På Mac kan du använda kortkommandot: shift + control + command + 4 och sedan command + v

• I Windows använder du fn + -skärmen och kontroll + v

Dra och släpp

Du kan dra och släppa alla mediefiler (PDF, PNG osv.) i utgiftslistan.

Ladda upp manuellt

Alternativt kan du gå till ett köp och ladda upp kvittot manuellt genom att välja filen du vill ladda upp.