Digitaalisen kuitin lisääminen verkossa tehtyyn Pleo-ostokseen

Tässä artikkelissa selitetään kaikki tavat, joilla voit lisätä digitaalisen kuitin (joka lähetetään sinulle sähköpostitse) kuluun Pleo-sovelluksessa. Vaihtoehtoja ovat:

Automaattinen sähköpostikuitin kaappaus Fetch-ohjelmalla

Fetch skannaa automaattisesti työsähköpostisi ja lisää automaattisesti kuitit verkko-ostoksista Pleo-sovellukseen. Tämä on paras vaihtoehto, koska se on täysin automaattinen. Se on myös kaikkien Pleo-asiakkaiden käytettävissä ilman lisäkustannuksia.

Näin suojaamme yksityisyyttäsi ja tietoturvaasi, kun Fetch on käytössä.

Miten Fetch otetaan käyttöön

• Fetchin käyttöönotto verkkosovelluksessa:

1. Klikkaa profiiliasi vasemmassa alakulmassa ja siirry sitten kohtaan Tehostus.

2. Klikkaa Fetch-bannerin vieressä Ota käyttöön.

3. Aktivoi Fetch Gmail- tai MS 365 -sähköpostitilillesi seuraamalla ohjeita.

• Fetchin käyttöönotto mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa sovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta.

2. Klikkaa Tehostus.

3. Aktivoi Fetch Gmail- tai MS 365 -sähköpostitilillesi seuraamalla ohjeita.

Tietotekniikkaosastoa koskevia näkökohtia

Joillakin organisaatioilla on omat IT-sääntönsä ja suodattimensa työsähköpostia varten, mukaan lukien asetukset, jotka saattavat estää Fetchin käytön.

• Jos organisaatiosi käyttää Gmailia

Jos IT-osastosi on päättänyt peruuttaa Fetchin käyttöoikeuden, tämä voidaan tehdä Google Workspace -hallintapaneelista.

• Jos organisaatiosi käyttää Microsoft 365

Fetch toimii minkä tahansa Microsoftin pilvipohjaisen sähköpostipalvelun, eli Office 365:n (Outlook) tai Exchange Online -palvelun kanssa. Työntekijöillä ei kuitenkaan välttämättä ole oikeaa oikeutta ottaa Fetchin kaltaista palvelua käyttöön. Tässä tapauksessa on pari skenaariota:

1. Kun työntekijä yrittää ottaa Fetchin käyttöön Pleo-sovelluksen kautta, hän näkee ponnahdusikkunan, joka kehottaa häntä automaattisesti ilmoittamaan IT-järjestelmänvalvojalleen luvan.

Tai

2. Työntekijä ei näe ponnahdusikkunaa, jolloin hänen on löydettävä toinen tapa ottaa yhteyttä IT-osastoonsa ja pyytää lupaa.

IT-ylläpitäjänä kehotamme sinua tutustumaan organisaatiosi sähköpostiasetuksiin ennen kuin Fetchiin liittyviä kysymyksiä tulee:

Miksi Fetch on rajoitettu yhteen työsähköpostiin?

Fetch on tällä hetkellä rajoitettu yhteen työsähköpostiin. Syynä on kaksi tekijää:

• Yksityisen sähköpostitilin yhdistämisen yhteydessä on olemassa - vaikkakin pieni - mahdollisuus, että Fetch lähettää väärän viestin Pleolle. Ja tuo väärä asia olisi organisaatiosi Pleo-ylläpitäjän, kirjanpitäjän ja kaikkien tilintarkastajien nähtävissä. Olemme siis kieltäneet asiakkailtamme tämän vaihtoehdon, jotta tällaista tilannetta ei koskaan pääse syntymään.

• Jaettujen sähköpostitilien osalta tämän toiminnon tukeminen rikkoisi Gmailin ja Outlookin käyttöehtoja. Emme siis voi tarjota sitä juuri nyt.

"Forward": Sähköpostin välittäminen Pleoon

Tämä vaihtoehto ei ole yhtä automaattinen kuin Fetch, mutta nopeampi kuin kuitin lataaminen manuaalisesti. Napsauta kuitin sisältävää sähköpostiviestiä ja lähetä se eteenpäin osoitteeseen [email protected]. Sinun ei tarvitse ottaa Fetchiä käyttöön tämän vaihtoehdon käyttämiseksi. Siinä kaikki! Kuitti yhdistetään automaattisesti vastaavaan korttimaksuun. Ainoa vaatimus on, että kuitti lähetetään Pleo-kirjautumiseen liittyvästä sähköpostiosoitteesta.

Jos kuitti on lähetetty henkilökohtaiseen sähköpostitiliin, se on lähetettävä työsähköpostiin ennen sen välittämistä Pleoon. Käytitpä sitten Fetch- tai Forward-to-Pleo -toimintoa, voit aina määrittää automaattisen edelleenlähetyksen henkilökohtaisesta sähköpostista työsähköpostiin. Näin se toimii Gmailissa ja Outlookissa.

Tämän lisäksi, jotta elämä olisi hieman helpompaa, voit lähettää digitaaliset kuitit suoraan Pleo-sovellukseen muutamalla napsautuksella.

Manuaalinen lataus

• Pleo-verkkosovelluksessa:

1. Siirry Kulut-sivulle.

2. Klikkaa kulua.

3. Lisää kuitti klikkaamalla plus-kuvaketta.

4. Valitse kuitti tietokoneeltasi.

Voit myös raahata ja pudottaa sen Lisää kuitti -kenttään:

• Mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa kulua.

2. Lataa kuitti kuvana kamerarullastasi tai PDF-tiedostona tallennetuista tiedostoistasi:

Lisää kuitti Kuittilaatikosta

Joskus Fetch ei ole varma siitä, kuuluuko tietty kuitti luomaanne kuluun. Esimerkiksi saattaa olla, että sait sähköpostiisi kaksi hyvin samankaltaista kuittia. Virheiden välttämiseksi Fetch ei automaattisesti lisää kuluun epävarmoja kuitteja. Sen sijaan, Fetch sijoittaa nämä mahdollisesti vastaavat kuitit sinun Pleo Kuittilaatikkoosi. Tämä on yksityinen postilaatikko, joka näkyy vain sinulle käyttäjänä. Jos sinulla on kuitti, jota Fetch ei ole automaattisesti lisännyt, tarkista Kuittilaatikossa vastaavuuden varmistamiseksi ja liitä se manuaalisesti vastaavaan kuluun.

Kaikki kuittit Kuittilaatikossa voidaan lisätä tai poistaa sinun toimestasi, tai ne poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Yritämme myös antaa sinulle huomautuksen siitä, että meillä on mahdollisesti vastaava kuitti, näyttämällä sinulle viestin, kun avaat kyseisen kulun.

Kuinka lisätä kuitteja Kuittilaatikkoon

1. Ota Fetch käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti
  2. Avaa Pleo-sovellus
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Kuittilaatikon kuvaketta
  4. Jos Fetch löysi mahdollisesti vastaavia kuittia, löydät ne täältä
  5. Tarkasta kuitit löytääksesi oikean kuittin
  6. Klikkaa kuittia
  7. Napauta valintamerkkiä lisätäksesi sen olemassa olevaan kuluun