Pleon suositusohjelma

Olemme nyt ottaneet suositusohjelman käyttöön! Sen avulla kuka tahansa Pleon käyttäjä voi suositella Pleoa muille yrityksille. Seuraavassa saat hieman käytännön tietoa ohjelman toiminnasta, palkkioista ja ehdoista.

Miten suositusohjelma toimii

• Suosittelijan (Pleo-käyttäjän, joka suosittelee Pleoa toiselle yritykselle) yksilöllinen suosituslinkki löytyy sovelluksen Tili-osiosta.

Palkinto

Suositusohjelman palkkiojärjestelmä on kaksipuolinen: yksi palkkio annetaan suosittelijalle, toinen suosituksen saajalle.

Suosittelija saa lahjakorttinsa sähköpostitse heti, kun yritys, jolle hän on palvelua suositellut, on suorittanut taloustarkastuksen.

Jos suosittelet Pleoa jollekulle, hän saa kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi. Ja sinä saat kiitokseksi 200 punnan arvoisen etukupongin Amazoniin.

Kun suosittelemasi yritys on perustanut Pleo-tilin ja suorittanut vahvistusprosessin, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja lähetämme sinulle lahjakortin.

Jos kaikki kelpoisuusehdot täyttyvät, suosittelija saa palkinnon neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa suosittelun vahvistamisesta.

Käyttöehdot

• Lähetetyn yrityksen on suoritettava Pleon todentamisprosessi ja toteutettava ensimmäinen maksutapahtuma.
  • Yrityksen, jolle palvelua on suositeltu, täytyy olla rekisteröitynyt johonkin seuraavista maista: Suomi, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Itävalta, Belgia, Tanska, Viro, Ranska, Italia, Luxemburg, Portugali, Espanja, Ruotsi ja Saksa.
  • Kutakin suosituksen saanutta yritystä kohti voidaan myöntää vain yksi palkkio. Tämä tarkoittaa, että jos useampi kuin yksi henkilö samasta yrityksestä rekisteröityy Pleoon suosituslinkin kautta, palvelun onnistuneesta suosituksesta yritykselle myönnetään vain yksi palkkio.
  • Jos useampi kuin yksi henkilö suosittelee Pleoa samalle yritykselle ja kyseinen yritys aloittaa Pleon käytön, vain Pleoa ensimmäisenä yritykselle suositellut henkilö saa palkkion.
  • Käyttäjä voi suositella palvelua niin monelle yritykselle kuin hän haluaa. Suosittelijalle annettavien palkkioiden määrää ei ole rajoitettu.
  • Vain Pleon tämänhetkiset käyttäjät voivat suositella Pleoa toiselle yritykselle.
  • Yritys, jolle suosittelet Pleoa, ei saa olla yritys, jossa työskentelet, jonka omistat tai jonka toimintaa pyörität.