Log ind

Log ind på Pleo med din firmamail, personlige kode og autentificeringskode (SMS-kode eller via autentificeringsapp).

Log ind

Godt at vide: Når du er logget ind, kan du vælge at stole på denne browser. Hvis du vælger dette, slipper du for at indtaste verificeringskoden et helt år, når du logger ind med den samme browser, eller indtil du aktivt logger ud.

Har du problemer med at logge ind på Pleo?

Vælg det problem, du oplever, for at gennemgå fejlfindingsprocessen: