Sådan indsender du en ansøgning om Mastercard Overførselsservice

Underskriv en aftale med Mastercard

Det er gratis og tager kun et par minutter at udfylde. Læs guiden eller se videoen herunder, som viser hvordan du sætter det op.

Bemærk at ansøgningen skal udfyldes og underskrives af en tegningsberettiget fra din virksomhed. Læs i øvrigt gerne punkt 7 ekstra grundigt.

1. Gå til Mastercards' side for Overførselsservice

2. Klik på "Opret aftale"

3. Herefter skal du logge ind med en af følgende NemID/MitID muligheder:

1. MitID Privat til erhverv

2. NemID Medarbejdersignatur med nøglefil

3. NemID Privat til erhverv

4. NemID Medarbejdersignatur med nøglekort

4. Udfyld kontaktoplysninger på den, der skal have informatiom om ansøgningen og klik på "Næste"

5. I sektionen "Underskriver" skal du vælge, hvem fra jeres virksomhed, der skal underskrive ansøgning. Du kan vælge en eller flere underskrivere. Alle underskrivere skal være tegningsberettigede eller de skal have en fuldmagt fra en tegningsberettiget.

Klik på "Tilføj dig selv" eller "Tilføj en anden" og udfyld de nødvendige oplysninger. Klik dernæst på "Gem og tilføj".

Herefter kan du vælge at klikke på "Tilføj en anden" igen, for at tilføje endnu en underskriver, eller blot klikke på "Næste".

6. Udfyld oplysningerne om din bankkonto. Du skal udfylde reg.nr. og kontonr. på den konto, hvor du ønsker at pengene skal overføres fra.

Vælg desuden "Ja" i feltet "Er virksomheden indehaver af kontoen?" og klik derefter på "Næste".

7. Sektionen "Dataleverandør / Lønbureau" er vigtig!
    Her skal du først vælge "Nej" i feltet "Er virksomheden selv dataleverandør?". Herefter skal du vælge "Pleo Technologies" fra drop-down menuen. Klik derefter på "Næste".

Bemærk: Lad feltet "Indtast CVR-nr. på dataleverandør" stå tomt! Sørg for, at "Pleo Technologies" er valgt fra listen.

8. Tjek at alle de indtastede informationer er korrekte og klik derefter på "Send og afslut" for at færdiggøre og indsende ansøgningen.

9. Til sidst skal du underskrive aftalen ved at klikke på "Underskriv dokument" og vælge hvordan, du ønsker at underskrive via NemID/MitID.

Bemærk: Hvis du har valgt, at flere end én person skal underskrive ansøgningen, så får vedkommende en email fra Mastercard med dokumentet samt en guide til, hvordan de kan underskrive med NemID/MitID.

10. Når du har underskrevet dokumentet bør du kunne se siden "Tak for din underskrift".

Godt at vide

• Kontaktpersonen får en email, når alle har skrevet under og ansøgning er sendt til pengeinstituttet til videre behandling.

• Når ansøgning er færdigbehandlet vil kontaktpersonen ligeledes få en email herom. Herefter kan du logge ind i Pleo og gå til Wallet > Automatisk opfyldning og tilpasse beløbsgrænsen for, hvornår den automatiske opfyldning skal trigges og hvor stort et beløb du ønsker at overføre hver gang.

• Hvis du har en ekstern bogholder tilknyttet Pleo, som skal udfylde ansøgningen på dine vegne, skal du sørge for at de har de rigtige rettigheder i Pleo. Du går til fanen "Brugere", finder og klikker på den relevante bogholder og markerer derefter "Aktivér avancerede Wallet-tilladelser".

• Pleos aftaleleverandørnummer er det samme som vores CVR-nummer, som er 36538686.

Andre søgte relateret:

Auto top up

automatisk

optankning

autotopup

auto-topup

tank-op

aftale