Sådan registrerer du kørsel

Denne artikel er for for alle Pleo medarbejdere (herunder en administrator). Gå til den rigtige sektion:

Sådan registrerer du kørsel

1. Klik på "+"-knappen i mobilappen.

2. Klik på "Kørsel":

3. Indtast din rejsedato, afrejseadresse og destinationsadresse.

4. På dette tidspunkt kan du se den samlede afstand beregnet nederst:

5. Hvis noget ser forkert ud, kan du klikke på de tre prikker for at ændre alle rejsedetaljerne:

6. Når alt ser godt ud, skal du klikke på fluebenet nederst på skærmen.

7. Til sidst kan du tilføje et tag, formålet med turen og andre noter. Klik på markeringen for at registrere din kørsel.

Sådan får du tilbagebetaling

Kørselsgodtgørelser følger den samme godkendelses- og tilbagebetalingsproces som privat udlæg. Du kan finde en vejledning her (afsnittet: "Hvordan afregnes medarbejdersaldoen?").

Ofte stillede spørgsmål

• Kan jeg redigere mine kørselsudgifter?

Sådan som det ser ud lige nu, bliver du nødt til at slette udgiften og tilføje en ny kørselsudgift, hvis der er noget, du ønsker at ændre. Tak for din forståelse.

• Er det muligt at registrere kørsel i Pleos webapp?

Det er ikke muligt i øjeblikket, men denne kommer senere.

• Hvordan ved jeg, om min registrering er blevet godkendt?

Du kan altid klikke tilbage på kørselsgodtgørelsen for at se status øverst (f.eks. afventer gennemgang). Når beløbet er godkendt, vil det være synligt under afsnittet "Dine tilgodehavender" i appen.

• Hvorfor kan jeg ikke se plus-knappen i Pleos mobilapp?

Sørg for at kontrollere, at du har den nyeste version af mobilappen. Virker det stadig ikke? Du er velkommen til at kontakte din Pleoadministrator eller teamrevisor for at spørge om, hvornår Kørsel vil være klar. Sådan finder ud af, hvem du skal kontakte.

• Kan jeg ændre min kørselssats?

Kun hvis en Pleo-administrator har slået denne mulighed til. Hvis de har gjort det, kan du, efter at du har tilføjet din dato, dit udgangspunkt og din destination, klikke på de tre prikker og derefter på "Rediger sats". Din Pleo-administrator kan dog også indstille Kørsel, så din sats automatisk opdateres, når du har kørt mere end 20000 kilometer.