Hvad skal du gøre, hvis du ser meddelelsen: "Kan ikke få saldoopgørelse"

Årsagen:

Denne fejl skyldes en datamismatch mellem Pleo og vores betalingsprocessor.

Løsningen:

Dataene synkroniseres hver dag omkring midnat. I de fleste tilfælde rettes mismatchen ved næste synkronisering, så når du prøver igen næste dag, vil det fungere. Vi vil derfor bede dig om at prøve igen i morgen. Hvis du har ventet til næste dag, og download af saldoopgørelsen stadig ikke virker, skal du kontakte vores supportteam.

Hvis du behover at tjekke din løbende saldo, venligst gå på Eksportér - Wallet-siden, hvor vi viser saldoen efter hver betaling i højre side: