Hvad skal du gøre, hvis du får en meddelelse om, at "Department number is not present in e-conomic" (Afdelingsnummer findes ikke i e-conomic)

Årsagen:

Teamkoden i Pleo skal afspejle afdelingsnummeret i e-conomic. Så hvis teamkoden er forkert (f.eks. hvis den vises som "0" i Pleo, og der ikke kan findes et sådant nummer i e-conomic), vil eksporten mislykkes.

Løsningen:

Sørg for, at teamkoden i Pleo stemmer overens med afdelingsnummeret i e-conomic. For yderligere at sikre, at denne fejl ikke opstår igen, kan du kontakte enten din dedikerede customer success manager eller vores supportteam og bede dem om at aktivere afdelingssynkronisering mellem din Pleo-konto og e-conomic. Når dette er aktiveret, vil Pleo automatisk vise dig listen over tilgængelige afdelinger i din e-conomic-konto, som her: