Hvad skal du gøre, hvis du ser meddelelsen "Specified project but no cost type" (Angivet projekt, men ingen omkostningstype)

Årsagen:

En eller flere udgifter i Pleo mangler et tag. Når projektmodulet er aktiveret for Pleo-integrationen, skal enhver Pleo-udgift, der har et projektmærke, også have et omkostningstype-mærke (og omvendt).

Løsningen:

Tilføj det manglende tag (projekt eller omkostningstype) til udgiften i Pleo, og prøv atter at eksportere den.