Hvad skal du gøre, hvis du ser meddelelsen "File attachment failed" (Filtilknytning mislykkedes)

• Hvis fejlmeddelelsen nævner "VoucherNotFound:"

Årsagen:

Nogle af udgifterne eksporteres ikke, fordi antallet af kvitteringer har overskredet journalgrænsen i e-conomic.

Løsningen:

I e-conomic skal du gå til Indstillinger, Regnskab, Kassekladder, Andre muligheder og derefter Opsætning af kassekladde. Gå derefter til Bilagsnumre. Her kan du øge det maksimale antal kvitteringer:

• Hvis fejlmeddelelsen nævner “Voucher no. XYZ does not exist in the selected accounting year":

Årsagen:

De eksporterede udgifter er ikke fra det korrekte regnskabsår. F.eks. forsøgte en udgift fra juni 2020 at blive overført til en e-conomic-konto for 2019, men det mislykkedes.

Løsningen:

I e-conomic skal du genåbne det regnskabsår, som udgiften er fra. Når du så vil reeksportere udgiften fra Pleo, vil den automatisk blive sendt til det korrekte år i e-conomic.

• Hvis fejlmeddelelsen siger, at en fil er for stor eller beskadiget

Årsagen:

En eller flere kvitteringer er årsag til, at eksporten ikke lykkes.

Løsningen:

Eksport fra Pleo uden de vedhæftede kvitteringer:

1. Download den/de pågældende kvittering(er) og gem dem.

2. I Pleo skal du fjerne kvitteringen/kvitteringerne fra den/de berørte udgift(er).

3. Eksporter til e-conomic.

4. Upload kvitteringerne manuelt i e-conomic.

5. Du kan altid tilføje kvitteringerne igen til udgifterne i Pleo (efter eksport). På denne måde får kortholder/udgiftsejer ikke besked om manglende kvitteringer.