Hvad du skal gøre, hvis du ser meddelelsen "Could not auto assign all the required numbers" (Kunne ikke automatisk tildele alle de nødvendige numre)

Årsagen:

Nogle af udgifterne eksporteres ikke, fordi antallet af kvitteringer har overskredet journalgrænsen i e-conomic.

Løsningen:

I e-conomic skal du gå til Indstillinger, Regnskab, Kassekladder, Andre muligheder og derefter Opsætning af journaler. Gå derefter til Bilagsnumre. Her kan du øge det maksimale antal kvitteringer: