Sådan synkroniserer du Pleo med TravelPerk

Hvorfor bør du aktivere integrationen af TravelPerk i Pleo?

Det bør du gøre, så du og dine kolleger ikke behøver at uploade bookingkvitteringer fra jeres forretningsrejser manuelt.

Aktivér TravelPerk-integration

Dette link er tilgængeligt for alle Pleo-kunder uden yderligere omkostninger. Hvis du vil aktivere integrationen, skal du bare have administratorrettigheder til virksomhedens Pleo- og TravelPerk-konti.

Værd at vide:

• I TravelPerk skal du have et Essential / Advanced abonnement.

• Din Pleo-konto skal være verificeret, for at du kan bruge TravelPerk-integrationen.

• Pleo med TravelPerk kan fjernes ved blot at klikke på "Tilbagekald adgang" på siden Powerup (det er kun Pleo-administratoren, der kan fjerne TravelPerk-integrationen).

1. Log ind i Pleo, og gå til "Indstillinger".

2. Klik på "Power-ups".

3. Klik på "Aktivér" ud for TravelPerk:

4. Klik på "Bekræft".

5. Angiv administratorens logonoplysninger til TravelPerk for at godkende forbindelsen.

Færdig! Når en kollega nu betaler for en TravelPerk-booking med sit Pleo-kort, knyttes kvitteringen automatisk til den relaterede udgift. Pleo kan endda matche flere TravelPerk-kvitteringer (hotel, fly, billeje osv.) med en enkelt kortopkrævning. Det tager op til flere minutter, før kvitteringen vises i appen.

Her kan du se, hvordan en udgift med kvitteringen vedhæftet kan se ud i medarbejderens visning:

• I webappen:

• I mobilappen:

Denne integration synkroniserer endnu ikke omkostningscentre mellem TravelPerk og Pleo. Det betyder, at tags stadig skal tilføjes manuelt i Pleo. Hold øje med kommende opdateringer!