Sådan opsætter du Pleo til Navision

Step 1: Opret ny modkonto i Navision

1. Sørg for at oprette en ny balance modkonto og kald den Pleo.

2. Vælg eventuelt et nummer tæt på jeres almindelige bankkonto.

Step 2: Opret ny Pleo-kassekladde i Navision

1. Gå til søgefunktionen i øverste højre hjørne og søg på "General Journals"

2. Klik på pilen ned ud for Batch Name hvorefter dine kassekladder gerne skulle åbne

3. Klik "New" og kald din nye kassekladde "Pleo". Under Description kan du skrive "Pleo udgifter".

4. Under Bal. Account. No tilføjer du din Pleo-balance modkonto.

Step 3: Ret din kassekladden til

Alle kolonner med data fra Pleo bør stå samlet til venstre, og alle kolonner med automatisk info fra Navision til højre. Du skal nu rette din Pleo-kassekladde til, så Nav vil spise data'en fra Pleo.

1. Gå ind i din Pleo-kassekladde.

2. Højreklik på et af kolonnenavnene i toppen og vælg "Choose columns"

3. Brug knapperne "Move Up/Move Down" ude til højre for at lave følgende rækkefølge indtil skillelinjen:

Posting date/Bogføringsdato

Document no/Bilagsnummer

Account type/Kontotype

Account no./Kontonummer

Description/Beskrivelse/note

Amount/Afregnet beløb

Contra Account/Modkonto

Other dimensions e.g. employee code, department code, project code

Remarks/Bemærkninger (kun nogle Nav versioner har denne)

Step 4: Opsætning i Pleo

Næste skridt i opsætning er eksportfilen i Pleo, således at den passer til jeres kassekladde.

1. Gå til Regnskab i Pleo

2. Klik "opret dit eget format" ude til højre

3. Indtast dit modkontonummer i feltet øverst

4. Scroll ned til bunden indtil du ser Filformat

5. Under kolonne A klikker du "Ny" og laver følgende opsætning

Kolonne

Navn

Datakilde

A

Posting date / Bogføringsdato

Autorisationsdato (klik på de 3 små prikker i den grønne boks for at ændre datoformat)

B

Document no. / Bilagsnummer

Kvitteringsnummer

C

Account type / Kontotype

Statisk værdi "Finanskonto"

D

Account no. / Kontonummer

Kontonummer

E

Description / Beskrivelse

Note + Navn på medarbejder

F

Amount / Beløb

Afregnet beløb

G

Contra Account / Modkonto

Modkonto

H

Other dimensions

F.eks. tag eller afdelingskode

I

Remarks / Bemærkninger

Kvitterings URL (såfremt dit Nav har denne kolonne)

6. Til sidst skal du klikke på knappen "Formatindstillinger: Én linje & XLSX".

7. Klik "Angiv udgifter som positiv" samt filtypen er "Excel".

Step 5: Eksporter fra Pleo til Navision

1. Åben denne guide til hvorledes Eksport fungere i Pleo.

2. Herefter kan du hoppe til Eksport og eksportere din første udgift.

3. Åben herefter Excel filen med udgiften og kopier dataen.

4. Hop tilbage til din Pleo-kassekladde i Navision og højreklik. Vælg nu "paste rows".

5. Herefter skulle data fra dit excel ark gerne falde korrekt ind i din Pleo-kassekladde.

*Godt at vide - Få kvitteringen med i Navision

Navision kommer i mange forskellige udgaver. Nogle kan importere kvitterings-URL'er og andre kan ikke.

Hvis du kan tilføje kolonnen "Remarks/bemærkninger" i din Nav-kassekladde, kan du få kvitterings-URL'er med. Hvis ikke du har den kolonne i Nav, kan vi ikke garantere at du kan få kvitterigen med over i Navision.

Har du problemer med at få eksport til Navision til at virke, kan du altid række ud til din direkte kontaktperson i Pleo, som vil hjælpe dig.

Hvad nu?

Andre søgte også efter:

Nav

Navision

Navision (Microsoft - Dynamics NAV)