Problemer med at logge ind

Inden du læser dette, er det godt at vide, at du ved at logge på Pleo med Google Single Sign-on (SSO) kan omgå e-mailbekræftelsen.

Denne artikel forklarer:

Hvad du skal gøre, hvis du får en fejlmeddelelse

• Hvis du bruger en gammel version af Pleo-mobilappen, kan du få en fejlmeddelelse med teksten "Forkert kode. Prøv igen." vises, efter at du har indtastet den 6-cifrede kode. Løsningen er at gå til Google Play eller App Store, kigge efter Pleo og downloade den tilgængelige opdatering.

• En anden fejlmeddelelse vises, hvis du åbner bekræftelsesmailen på en anden mobilenhed eller computer end den, du bruger til at logge ind på Pleo. I dette tilfælde skal du prøve at logge ind igen - og forblive på den samme enhed under hele logonprocessen.

Hvad skal du gøre, hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail

Venligst:

• Sørg for, at du kontrollerer den e-mail, der er knyttet til din Pleo-konto

Og/eller

• Kontroller din spam-/papirkurv-mappe.

Stadig intet held? Prøv at logge ind igen, hvilket vil udløse en ny bekræftelsesmail. Hvis du stadig ikke får en bekræftelsesmail, bedes du kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig.

Hvad skal du gøre, hvis du får en "adresse ugyldig"-meddelelse i Outlook

Venligst:

• Tryk på knappen "Log på denne enhed" i din bekræftelsesmail fra Pleo, og hold den nede, og klik derefter på "Åbn link".

Eller

• Åbn Outlook, vælg hjem-symbolet i øverste venstre hjørne, klik på ikonet for indstillinger nederst, under "Indstillinger", klik på "Brug standardbrowser".