Visma e-conomic: Tilføj projektmodulet

Sådan aktiveres projektmodulet for din Pleo-integration

Før vi aktiverer modulet:

Der er dog et par ting, som det er godt at vide på forhånd:

• Du skal importere taggrupper (afdelinger, projekter og omkostningstyper) direkte fra e-conomic til Pleo. Hvis du tilføjer tags på anden vis (f.eks. ved at uploade et regneark), vil eksporten mislykkes.

• Hvis en Pleo-udgift har et projekt-tag, skal den også have et omkostningstype-tag (og omvendt). Hvis en udgift kun har det ene eller det andet tag, mislykkes eksporten.

• For udgifter der er mærket med projekter og omkostningstyper, eksporteres Pleo-kategorien (dvs. kontonummeret i e-conomic) ikke fra Pleo til e-conomic. Dette da projektet og omkostningstypen erstatter kategorien/kontoen.

• Hvis dit projektmodul har sin egen modkonto i e-conomic, tilsidesætter modkontoen den generelle modkonto, der er valgt for Pleo-udgifter.

Hvis du er indforstået med de ovennævnte krav, kan du oprette én tag gruppe for projekter og én tag gruppe for omkostninger.

Sådan ser en udgift ud i e-conomic efter at være eksporteret fra Pleo

• Når man ser på billedet nedenfor, viser "projektudgiften" fra den 4. januar et scenario, hvor projekt og omkostning er blevet tilføjet udgiften. I dette tilfælde er projektmodulet aktiveret, hvilket betyder at den normalt agerende modkonto "5817" nu bliver anvendt som kategori/konto, og "Omkostningstagget - 3600" anvendes som modkonto.

• På den "normale udgift" (dvs. uden projektmodulet) nederst, er der ikke valgt nogen omkostning eller projekt. En afdeling fra afdelingsmodulet er sat på og "5817" fungerer som almindelig modkonto og "1501 - Mad og Drikke" som kategori/konto.

Andre søgte efter:

economic