Hele eksporten mislykkes, da kontonummeret i Pleo er blokeret i e-conomic. Kontonummeret kan være blokeret, fordi den forkerte teamkode er blevet tilføjet i Pleo. Teamkoder skal afspejle afdelingsværdierne i e-conomic.

Løsningen:

Der er tre forskellige måder at løse dette på:

• I e-conomic skal du gå til Indstillinger, Regnskab og Kontoplan. Klik på penneikonet for at redigér en bestemt konto, og skift derefter fra Spærret til Åben, og klik på Gem:

• Ændr teamkoden i Pleo (Brugere - Teams - klik på et team) til en kode, der svarer til afdelingsværdien i e-conomic:

• Genimporter tags i Pleo direkte fra e-conomic (Indstillinger - Regnskab - Tags - Genimporter) for at automatisk opdatere teamkoderne:

Andre søgte også efter:

economic