Hvor du kan finde din Pleo abonnement og faktureringsdetaljer

Hvis du vil se dit abonnement sammen med tidligere og kommende fakturering fra Pleo:

1. Gå til menuen Indstillinger.

2. Vælg muligheden “Generelt”.

3. Herefter kommer du videre til siden Fakturering på din Pleo-konto.

Hvad er inkluderet i din abonnement?

Find ud af, hvad der er inkluderet i din plan:

Klik på "Vis kommende opdeling" for at se, hvor mange brugere og fysiske kortordrer du i øjeblikket betaler for, samt eventuelle rabatter og momsafgifter.

Sådan ændrer du din plan

• Hvis du ønsker at ændre dit abonnement, skal du klikke på knappen Skift abonnement i højre side.

• Planlægger du at nedgradere til Starter-abonnementet? Hvis du har mere end tre kolleger, der bruger Pleo, skal du først slette de ekstra brugere. Få mere at vide om, hvordan du sletter (og inviterer) brugere.

Hvor meget moms opkræves der?

Da Pleo er baseret i Danmark, indeholder fakturaerne 25% moms.

Faktureringsoplysninger

Her, du kan opdatere dine virksomhedsoplysninger, herunder adresse. Du kan foretage ændringer ved at klikke på "Rediger oplysninger".

Kontaktperson for fakturering

Hvis din organisation har flere administratorer, er det muligt at udpege en enkelt administrator til at se fakturaer fra Pleo i deres oversigt over udgifter. Når der vælges en ny kontaktperson, vises alle fremtidige fakturaer fra Pleo på denne administrators udgiftsfeed. Men alle administratorer kan altid se den fulde betalingshistorik i nedenstående afsnit.

Fakturahistorik

Her kan du se tidligere og kommende fakturaer fra Pleo og downloade dem som PDF-filer.

Afmeld din virksomheds Pleo-konto

Nederst på siden kan du vælge at opsige din Pleo-konto.