Denne artikel handler om, hvordan du kan få teknisk hjælp fra Pleos supportteam.

Hvis dit abonnement omfatter en dedikeret kundeservicemanager, bedes du kontakte dem for at drøfte din overordnede opsætning, dine mål med at bruge Pleo, dine regnskabsbehov og/eller feedback (altid værdsat). Er du ikke sikker på, hvem din Customer Success Manager er? Lad os vide det via chat eller e-mail (trinene nedenfor), så vil en fra Pleo sætte dig i kontakt med vedkommende.

I denne artikel vil vi dække:

• Pleo-hjælpecentret

• Chat (tilgængelig på betalte abonnementer)

• Email

Pleo-hjælpecentret

Pleo-hjælpecentret (som du er på lige nu) dækker langt de fleste produktoplysninger og vejledninger. Klik her for at gå til startsiden for hjælpecentret og/eller brug søgelinjen til at indtaste din specifikke forespørgsel. Du kan altid ændre sproget øverst til højre i hjælpecentret:

Chat

Hvis hjælpecenteret ikke kan hjælpe dig med det rigtige svar, er den næstbedste mulighed at chatte med os. Chat er tilgængelig for kunder med betalte abonnementer. Hvis din organisation har et gratis Pleo-abonnement, bedes du kontakte os via e-mail.

Hvorfor anbefaler vi chat frem for e-mail? Fordi du får et svar hurtigere! Den gennemsnitlige svartid på vores chat er mindre end 20 minutter, hvorimod en e-mail kan tage væsentligt længere tid. Hvis de automatiske svar i chatten ikke hjælper, vil du blive dirigeret videre til et rigtigt levende menneske!

Her kan du finde chat-muligheden:

• Lige her i hjælpecentret! Klik på chat-ikonet nederst til højre:

• I Pleo-mobilappen åbner du chatfunktionen i profilsektionen:

• I Pleo-webappen klikker du på spørgsmålstegnet nederst til højre:

Email

Hvis du foretrækker email frem for chat og ikke har noget imod at vente lidt længere på et svar, kan du skrive til os på support@pleo.io.

Andre søgte efter

• Kontakt Pleo

• Pleo-support

• Telefonnummer til Pleo

• Hjælpcenter