Se en liste over vores oftest stillede spørgsmål:

• Hvorfor har jeg en afvist transaktion?

• Jeg kan se en uautoriseret transaktion. Hvad skal jeg gøre?

• Jeg kan ikke logge ind på min profil.

• Jeg har modtaget et nyt Pleo-kort. Hvordan aktiverer jeg det?

• Hvornår modtager jeg mit fysiske Pleo-kort?

Sp.: Hvorfor har jeg en afvist transaktion?

Sv.: Du skal tjekke følgende

• Er kortet blevet spærret? Du kan tjekke om dit kort er blevet spærret ved at gøre følgende: Klik på kort-afsnittet i appen > Vælg kortet > Tryk på Lås op . Så er dit kort aktivt og klar til brug igen.

• Har du nået dine forbrugsgrænser? Log ind på Pleo-appen > Mine kort > Se forbrugsgrænser. Hvis kortet er spærret, fordi du har nået dine forbrugsgrænser, skal du kontakte din administrator for at forhøje dine forbrugsgrænser. Når de er forhøjet, vil kortet automatisk blive aktivt igen.

• Er din pinkode korrekt? Du kan altid se din pinkode i mobilappen ved at trykke på kort-afsnittet “Vis pinkode”.

• Onlinekøb: Dobbelttjek omkortoplysningerne er korrekte, herunder: navn, kortnummer, CVV, faktureringsadresse og udløbsdato.

• Er alt ovenstående korrekt? Du er velkommen til at kontakte os på support@pleo.io, hvis kortet ikke fungerer, og oplyse os om eventuelle fejlmeddelelser.

💡 Købstip: Vores kort understøtter kun betaling med chip og pinkode samt kontaktløs. Sørg derfor altid for at bruge dit kort på den måde. Vi anbefaler altid, at du prøver igen efter et par sekunder!

Sp.: Jeg kan se en uautoriseret transaktion. Hvad skal jeg gøre?

Sv.: Du skal straks udføre følgende trin:

• Spær kortet: Log ind på mobilappen > Mine kort > tryk på "Spær kort" for både dit virtuelle og fysiske kort.

• Tjek transaktionen. Er det et abonnement? Er det en forhandler, du har brugt før? Har du delt kortet med nogen? Hvis du kan svare ja til nogle af ovenstående, anbefaler vi, at du kontakter forhandleren direkte eller kontakter den potentielle anden kortbruger.

• Når du har tjekket ovenstående, skal du åbne chatten i appen og/eller sende en e-mail til os på support@pleo.io med transaktionsoplysningerne, dvs. dato, beløb og forhandler, så vi kan vejlede dig ift. de næste trin.

Som Mastercard-kortholder er du beskyttet mod svindel, og du er ikke ansvarlig for uautoriserede transaktioner. Du kan læse mere om beskyttelse med nul-ansvar for Mastercard® her.

Sp.: Jeg kan ikke logge ind på min profil.

Sv.: Du skal bruge både din 4-cifrede personlige kode og sms'en med den 6-cifrede verificeringskode.

• Hvis du glemmer din personlige kode: Kontakt din administrator direkte, så vedkommende kan sende dig en e-mail til nulstilling af koden. Vores supportteam kan ikke nulstille koden for dig. Det skal gøres af administratoren af kontoen

• Hvis du ikke modtager en 6-cifret verificeringskode:

✔️ Er dit telefonnummer korrekt i appen? Tryk på ikonet for bruger > Generelt > Profil

✔️ Sluk din mobil i 5-10 min., og prøv igen.

✔️ Kan du modtage andre sms'er, og har du fuldt netværk?

✔️ Bed din administrator om at nulstille dit telefonnummer.

Hvis ingen af ovenstående fungerer, skal du kontakte Pleo’s Supportteam (via chatten eller på support@pleo.io), så vejleder vi dig om de næste trin.

Sp.: Jeg har modtaget et nyt Pleo-kort. Hvordan aktiverer jeg det?

Sv.: Du aktiverer dit nye fysiske Pleo-kort ved at parre det i Pleo-appen:

• Åbn mobilappen, og gå til Mine kort > Fysisk kort (det grå kort).

• Vælg knappen “➕ “, ELLER tryk på "Par kort" > angiv personlig kode.

• Angiv de sidste fire cifre af dit fysiske Pleo-kort.

• Parret! Hvis du vil se din pinkode, skal du blot klikke på “Vis pinkode”.

Sp.: Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har parret et kort?

Sv.: Du vil gerne bruge et nyt kort, men du har allerede parret et andet kort? Du skal blot fjerne det kort først. Sådan gør du:

• Klik på knappen Spær > vælg muligheden "Mistet/stjålet kort".

• Når det er bekræftet, vises muligheden for at parre et nyt kort.

Sp.: Hvornår modtager jeg mit fysiske Pleo-kort?

Sv.: Når administratoren af kontoen har bestilt kort, tager det ca. 5-7 hverdage, før vedkommende har kortet i hånden. Derefter distribueres det til dig. Du skal kontakte din administrator direkte for at få et fysisk kort.

💡 Husk, at du altid kan konfigurere et virtuelt kort og tilføje det til din Apple Wallet eller Google Pay for at foretage køb i butikker og/eller online.