1. Jeg har bestilt Pleo-kort. Hvornår modtager jeg dem?

2. Jeg har glemt min personlige kode. Hvordan logger jeg ind på min profil?

3. Min medarbejder har glemt sin personlige kode. Hvordan nulstiller jeg den?

4. Jeg har set en mistænkelig transaktion på vores konto. Hvad gør jeg?

5. Jeg har ændret konfigurationen af mit regnskabssystem. Hvad skal jeg gøre i Pleo?

Sp.:Jeg har bestilt kort. Hvornår modtager jeg dem?

Sv.: Det tager ca. 5-7 hverdage fra den dag, du bestiller kort til du modtager dem. Når pakken er mærket med den lokale leveringstjeneste, modtager du en e-mail med et trackinglink, så du kan følge den.

Sp.: Jeg har glemt min personlige kode. Hvordan logger jeg ind på min profil?

Sv.: Da administratoradgang er det øverste niveau, er der nogle trin, du skal udføre:

• Er der en anden administrator, som kan sende dig en adgangskode til nulstilling

• Hvis ikke, skal du kontakte os på support@pleo.io og have følgende oplysninger ved hånden: en PDF/et skærmbillede af den seneste overførsel, der blev foretaget til Pleo direkte fra din bankkonto. Den eller det skal indeholde betalingsmodtager, afsender, beløb og dato.

Sp.: Min medarbejder har glemt sin personlige kode. Hvordan nulstiller jeg den?

A: 1. Klik på Brugere, og placer musen over den relevante bruger

2. Klik på cirkelikonet for redigering, så vises der et pop op-vindue

3. Rul ned til bunden, og vælg "Nulstil personlig kode"

Brugeren vil herefter modtage en e-mail, hvor vedkommende kan nulstille sin personlige kode.

Sp.: Jeg har set en mistænkelig transaktion på vores konto. Hvad gør jeg?

Sv.: Det er vigtigt, at du spærrer din teammedarbejders kort.

1. Klik på "Brugere", og vælg Fysisk kort.

2. Hold musen over medarbejderens navn, og klik på det sorte cirkelikon med tre prikker.

3. Vælg muligheden “Spær”, og bekræft med din personlige kode.

4. Kontakt medarbejderen for at finde ud af om vedkommende genkender transaktionen.

5. Hvis ikke, skal du kontakte os på support@pleo.io, og så tager vi over derfra.

Sp.: Jeg har ændret konfigurationen af mit regnskabssystem. Hvad skal jeg gøre i Pleo?

Sv.: Hvis du har en direkte integration med dit regnskabssystem, skal du afbryde integrationen og oprette forbindelsen igen, så de nye oplysninger kan hentes ind i Pleo.

• Klik på 🔽 til højre for det valgte, og klik på "Afbryd forbindelse".

• Dette dirigerer dig tilbage til startsiden, hvor du kan vælge dit nye regnskabssystem.

• Ingenting går tabt i Pleo, som kun opdateres, og du kan derefter opdatere dine kategorier og anvende nye.

Hvis du har et tilpasset eller færdiglavet format, kan du blot tilføje de nye kategori-numre og -navne til siden med kategorier. Så føjes de til CSV-filformatet, som du kan importere i dit regnskabssystem.