Sådan sætter du e-conomic's afdelingsmodul op i Pleo

Inden du kan importere dine afdelinger, er det vigtigt du sørger for at der er oprettet forbindelse mellem Pleo og e-conomic. Der findes to valgmuligheder for, hvorledes du kan gøre brug af e-conomics afdelinger i Pleo.

1. Hvis medarbejderen skal kunne kontere på tværs af afdelinger

Køber dine medarbejdere i visse tilfælde på tværs af afdelinger? Vælger I denne løsning, kræver det altså en aktiv handling for medarbejderen at vælge afdeling, da medarbejderen kan kontere på tværs af afdelinger.

1. Klik på "Indstillinger".

2. Gå til "Regnskab".

3. Klik på "Tags".

4. Klik "Opret tag-gruppe" og navngiv "Afdelinger".

5. Åben den nyligt oprettede tag-gruppe og klik "Importer" i øverste højre hjørne.

2. Hvis medarbejderen altid køber på vegne af den samme afdeling

Køber medarbejderen aldrig på tværs af afdelinger? Så lad medarbejderen slippe for aktivt selv at skulle vælge afdeling hver gang.

1. Gå til "Brugere".

2. Vælg "Teams".

3. Opret den pågældende afdeling.

4. Vælg afdelingen for den respektive afdeling i toppen under "Økonomiafdeling".

5. Tilføj de rette medarbejdere til afdelingen

Godt at vide:

For at sikre, at teamkoder i Pleo altid er synkroniseret med dine afdelinger i e-conomic (som vist på billedet ovenfor), skal du kontakte enten din dedikerede kundeservice eller vores supportteam og bede dem om at aktivere automatisk synkronisering. Når den er aktiveret, viser Pleo dig automatisk listen over tilgængelige afdelinger i din e-conomic-konto.

Vær opmærksom på følgende

• Valgmulighed 1 giver muligheden for at kontere på tværs af afdelinger, og dermed kræver det en aktiv handling fra medarbejderens side af, for at få afdelingen påsat udgiften.

• Valgmulighed 2 gør, at medarbejderen ikke skal tænke over at påsætte afdeling, efter de har foretaget et køb.

• Husk at du maks. kan have 3 aktive tag-grupper. Hvis du allerede har oprettet 3 tag-grupper, anbefaler vi dig at arkivere en af dem.

• Desuden er det heller ikke muligt at skjule visse afdelinger for visse brugere.