Sådan opsætter du automatisk opfyldning af din Pleo Wallet

Du kan opsætte automatisk opfyldning af din Pleo Wallet og sove trygt velvidende, at din Pleo-konto aldrig løber tør for penge på et forretningskritisk tidspunkt.

Automatisk opfyldning er i øjeblikket ikke tilgængelig for vores kunder i Norge eller USA.

Sådan gør du

Ikke alle kunder kvalificerer sig til automatisk opfyldning-funktionen. Hvis du ikke kan se muligheden for automatisk optankning, bedes du kontakte os.

• Indsende din Mastercard aftale (det har du muligvis allerede gjort).

• Bestemme hvornår og hvor meget, der skal overføres til din Pleo-konto, så du kan være sikker på, at der altid er penge nok i din virksomheds Wallet:

1. Bestem, ved hvilket beløb der automatisk skal overføres flere penge til din Wallet. Vi anbefaler, at dette beløb svarer til omkring 40 % af dit månedlige forbrug.*

2. Bestem, hvor mange penge du ønsker automatisk at overføre. Vi anbefaler, at dette beløb svarer til det, din virksomhed cirka bruger på 3 uger. For eksempel, hvis dit månedlige forbrug er på omkring 100.000 DKK, anbefaler vi, at din Wallet automatisk bliver fyldt op, når der er 40.000 DKK tilbage. Opfyldningsbeløbet bør svare til cirka 3 ugers forbrug, hvilket i dette eksempel er 75.000 DKK. Hvis din virksomhed befinder sig i en periode med hurtig vækst eller flere udgifter end normalt, anbefaler vi, at du opsætter automatisk opfyldning for et beløb svarende til omkring 50-60 % af dit månedlige forbrug.

Vigtige oplysninger

• Der skal foretages mindst én manuel overførsel, før du kan indstille automatisk opladning. Dette er for at Pleos Compliance-team kan bekræfte din virksomheds bankkonto.

• Pleo udfører en saldokontrol ved hver transaktion.

• Der går typisk 1-3 hverdage, før du kan se en automatisk opfyldning på din konto.

• Alle administratorer vil modtage en e-mail fra Pleo, hver gang din Wallet automatisk er blevet fyldt op.

• Som standard har bogholdere ikke adgang til automatisk opfyldning. Men administratorer kan give dem adgang; se afsnittet "yderligere tilladelser til bogholdere" i denne artikel.

• Vores kunder i Danmark kan opsige en eksisterende aftale om automatisk ofyldning her.

Notifikationer om lav saldo

Notifikationer om lav saldo udløser ikke automatisk opladning; der sendes kun en e-mail.

Som standard modtager alle administratorer en e-mail, når Pleo bemærker, at din Wallet er ved at være lav på baggrund af tidligere forbrugsmønstre. Du kan altid skifte til en meddelelse baseret på, at saldoen falder under et bestemt beløb. Dette er en god mulighed for konti i Storbritannien, hvor automatisk opfyldning ikke er tilgængelig. Sådan foretager du ændringer i din advarsel om lav saldo:

1. Gå til siden "Wallet".

2. Klik på "Notifikationer om lav saldo" (til højre på siden):

3. Indtast en tærskelværdi for en meddelelse.

4. Klik på "Gem":

Hvis du har en dansk konto og har aktiveret automatisk opfyldning, kan du dog vælge at fravælge meddelelser om lav saldo. Sådan gør du det:

1. Gå til "Indstillinger".

2. Klik på "Min profil".

3. Klik på "Notifikationer".

4. Juster dine notifikationer om lav saldo: