Visma e-conomic: Forbind til Pleo

I denne hjælpeartikel vil du se hvorledes du nemt og hurtigt kan integrere Pleo med e-conomic.

Denne artikel dækker:

1. Før du går i gang

2. Oprettelse af kassekladde samt Pleo-modkonto i e-conomic

3. Forbind e-conomic og Pleo

4. Afdelingsmodulet og projektmodulet

1. Før du går i gang

I juni 2023 opdaterede Visma e-conomic deres prisplan til kun at tillade integrationer for kunder, der har "Plus"-pakken eller højere. Hvis du har en lavere pakke, vil integrationen ikke længere være brugbar, før du gør en af følgende ting:

Opgrader dit Visma e-conomic.

Brug Pleos CSV-downloadmulighed, og upload den manuelt til e-conomic.

Hvis du integrerer, mens du er på en lavere pakke end "plus", vil den oprette forbindelse, men eksporten vil mislykkes med denne fejl:

Administrator adgang

Sørg for at du har administrator adgang til jeres e-conomic aftale.

2. Oprettelse af kassekladde samt Pleo-modkonto i e-conomic

1. Log ind på e-conomic og sikr dig at du er på den rette aftale.

2. Tryk på den orange tandhjul og klik Alle indstillinger.

3. Gå til Kassekladder, og opret en ny kassekladde kaldet Pleo. Klik herefter på opsætningsikonet ude til højre --> "bilagsnumre" og giv din Pleo-kassekladde en "ren" nummerserie.

4. Gå til Kontoplan, og opret en ny modkonto (balance) ved navn Pleo. Vi anbefaler du giver det et nummer tæt på din almindelige bankkonto.

3. Forbind e-conomic og Pleo

1. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.

2. Gå til Regnskab.

3. Vælg Visma e-conomic fra de tilgængelige muligheder.

4. I pop up'en skal du nu vælge om du administrerer én eller flere aftaler i e-conomic og efterfølgende klikke på Opret forbindelse.

5. Sørg for, at aftalenummeret er korrekt, og klik på Tilføj app.

6. Når Pleo er forbundet til e-conomic, skal du til sidst tilføje din nyoprettet Pleo-modkonto og kassekladde i de to tomme felter.

4. Afdelingsmodulet og projektmodulet

• Hvis I anvender e-conomics afdelingsmodul, og ønsker at anvende det i forbindelse med Pleo, bør du følge denne guide.
    BEMÆRK: Dimensioner, der er oprettet i e-conomic, vil ikke blive synkroniseret med Pleo.

• Få mere at vide om, hvordan projektmodulet fungerer med Pleo her.

Hvad nu?

Andre søgte også efter:

economic