Gebyrer for udenlandske transaktioner på Pleo-kort

Brug af dit Pleo-kort i udlandet:

Når du har aktiveret dit Pleo-kort, kan du nemt bruge det i udlandet til at foretage køb og hæve kontanter i pengeautomater. Vi anbefaler altid, at du vælger den lokale valuta, når du foretager transaktioner i udlandet, da yderligere gebyrer kan være gældende, hvis du vælger at betale i din lokale valuta.

Hvad er et gebyr for udenlandske transaktioner?

Et gebyr for en udenlandsk transaktion eller et gebyr for udenlandsk valuta er en ekstra omkostning, der føjes til din udgift, når du foretager et køb, der går gennem en udenlandsk bank, eller som er i en anden valuta end din lokale

Hvad koster det at bruge mit Pleo-kort i udlandet?

Du kan se det gældende gebyr for udenlandsk valuta for dit Pleo-kort i de relevante vilkår og betingelser her: pleo.io/legal.

Når du foretager transaktioner i udlandet, skal du også tage højde for den gældende valutakurs på tidspunktet for købet. I Pleo bruger vi MasterCards valutakurs, som du kan læse mere om via nedenstående link:

Du kan også læse mere om valutakursen fra Den Europæiske Banktilsynsmyndighed her: