Hvad er Fetch?

Fetch hjælper dig med at finde online kvitteringer, der er blevet sendt til din e-mail. Det kan for eksempel være en månedlig kvittering for din Dropbox-konto eller Uber-kvitteringer, der automatisk lander i din indbakke efter endt tur.

Med Fetch slipper du for tidskrævende copy/paste-arbejde, og det er heller ikke nødvendigt manuelt at dele udgiften med Pleo – i stedet kan du bare læne dig tilbage og lade Fetch klare arbejdet for dig.

Beskyttelse af personlige oplysninger og privatlivets fred

Fetch kræver læseadgang til din indbakke for at kunne virke – og det er noget, vi tager meget alvorligt. Du kan læse alt om, hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi har sat i stand for at beskytte dit privatliv og din sikkerhed, her.

Sådan opsætter du Fetch som Pleo-bruger

Pleo-brugere kan nemt sætte Fetch op via deres mobilapp. Gå til fanen Konto, og vælg Power-ups. Her finder du Fetch. Klik på Fetch til Gmail, og følg de anviste trin til at forbinde din e-mail.

Kvitteringsfinderen Fetch kan aktiveres direkte som Pleo-bruger, ligesom enhver anden Gmail-tilladelse.

Hvis du af en eller anden årsag fortryder at have givet adgang, kan du tilbagekalde tilladelsen fra dit G Suite-administratorpanel.

Læs mere om, hvordan du aktiverer Fetch for Microsoft 365 eller Outlook.