Hvad er Fetch?

Fetch hjælper dig med at finde kvitteringer for online køb, der bliver sendt til din e-mail. Det kan for eksempel være din månedlige Dropbox-kvittering eller den e-mail, du modtager, efter din Uber-tur.

Du behøver hverken kopiere og indsætte eller dele noget med Pleo – i stedet kan du bare læne dig tilbage og lade Fetch lede efter kvitteringerne og matche dem de rigtige udgifter i Pleo-appen for dig.

Sikkerhed og privatliv

For at Fetch kan indhente dine online kvitteringer, er det nødvendigt at få læseadgang til din indbakke – og det er ikke noget, vi tager let på! Du kan læse alt om de sikkerhedsforanstaltninger, vi har taget for at beskytte dit privatliv og din sikkerhed, her.

Hvilke versioner af Microsoft 365 understøttes?

Fetch virker sammen med enhver cloud-baseret e-mailudbyder fra Microsoft, herunder Office 365 (Outlook) og Exchange Online.

Sådan sætter du Fetch op som Pleo-bruger

Det er nemt at komme i gang med Fetch. Sådan gør du:

1. Åbn Pleos mobilapp.

2. Gå til siden Konto, og klik på Power-ups.

3. Aktivér Fetch, og følg instruktionerne, der forklarer dig, hvordan du opretter forbindelse til din Microsoft e-mailkonto.

Problemer med tilladelser?

I forsøget på at oprette forbindelse til din e-mailkonto kan du opleve ikke at have de nødvendige tilladelser. Den nemmeste løsning på dette problem er at anmode om adgang hos din administrator.

Hvis anmodningen ikke sendes automatisk, må du kontakte din administrator direkte og bede personen om at godkende Fetch. Du kan hjælpe din administrator ved at sende ham/hende et link til denne artikel.

Sådan giver du adgang til Fetch som IT-administrator

Som administrator kan du godkende applikationen for hele din organisation, så alle brugere kan drage fordel af Fetch på en sikker måde. Det kan du gøre ved at følge instruktionerne for at give den enkelte bruger mulighed for at give tilsagn: "Managing user consent to apps in Microsoft 365".

Afhængigt af din organisation er det muligt det også er nødvendigt at tillade adgang til Fetch på forhånd. Dette gøres ved at følge instruktionerne her: "Grant tenant-wide admin consent to an application in Azure Active Directory"

Bemærk: Det kræver administratorrettigheder at kunne godkende Fetch for hele din organisation.