Hvis du har indtastet den forkerte PIN-kode tre gange, vil dit Pleo-kort blive blokeret af sikkerhedsmæssige årsager. For at kunne bruge det igen skal du nulstille dine PIN-kodeforsøg.

Når du nulstiller dine PIN-kodeforsøg, er det ikke det samme som at ændre din PIN-kode. Det giver dig blot flere forsøg til at indtaste koden, og du får desuden mulighed for at se din PIN-kode i Pleo-appen, så du kan indtaste den rigtige kode og gennemføre dit køb.

Sådan nulstiller du PIN-kodeforsøg i Pleo-appen

1. Åbn Pleo-appen på din mobil, og gå til fanen Konto. Klik på Sikkerhed.

2. Klik på PIN-kode til kort.

3. Klik på Nulstil PIN-kodeforsøg.

4. Bekræft din identitet ved at indtaste din personlige kode eller ved hjælp af Touch ID/Face ID.

Hvis du har et dansk Pleo-kort, vil dine PIN-kodeforsøg blive nulstillet efter trin 3, og dit kort vil automatisk blive opdateret ved dit næste køb i en fysisk butik i Danmark.

Hvis du rejser uden for Danmark på det tidspunkt, du ønsker at nulstille dine PIN-kodeforsøg, skal du synkronisere dit kort ved at bruge din PIN-kode i en hæveautomat.

Kunder fra alle andre lande end Danmark skal synkronisere deres PIN-koder ved hjælp af en hæveautomat for at kunne bruge deres kort igen.