Føj kollegaer til jeres Partner Portal, og tildel dem kunder

Som administrator kan du nemt og hurtigt få overblik over alle jeres kunder i Pleos Partner Portal samt invitere kollegaer til Partner Portalen, så de også kan få indsigt og overblik over dem.

Inviter en kollega til partnerportalen

1. Gå til Brugere.

2. Klik på Tilføj bruger. Du skal blot indtaste deres fornavn og e-mailadresse.

3. Når du klikker på Inviter, bliver der sendt en e-mail ud til dem alle med en invitation.

Tip: Du kan tilføje flere kollegaer på én gang ved at kopiere deres navne og e-mailadresser fra et regneark og over i Pleo.

Sådan giver du kollegaer adgang til specifikke Pleo-kunder

1. Gå til Kunder i menuen til venstre.

2. Klik på de tre prikker ud for navnet på kunden.

3. Klik på Se detaljer.

4. Indtast din kollegas navn i feltet Tilføj bogholder.

5. Færdig! Kunden vil nu fremgå af listen Mine kunder, næste gang din kollega logger ind på Partner-portalen.

Bemærk: Dette er ikke muligt, før din kollega har accepteret invitationen til Partner-portalen.)