Få et Pleo-kort

Få et virtuelt kort

Få et virtuelt kort til brug ved onlinekøb eller tilføj kortet til din digitale Wallet til køb i butikken. Alle Pleo-brugere med adgang til kort har et virtuelt kort i appen; det eneste, der mangler, er at aktivere det.

Få et fysisk kort

Kun administratorer kan bestille kort. Hvis du ikke har administratoradgang, skal du kontakte din administrator for at få et fysisk kort.

Bestil kort

Hvis du eller din medarbejder har brug for et fysisk kort, kan I bestille kort:

1. Naviger til Brugere
  2. Gå til fysisk kort
  3. Klik på Bestil kort
  4. Vælg alle brugere, der har brug for et kort, og indtast deres navne
  5. Kontrollér, om virksomhedens navn og adresse er korrekte
  6. Bekræft din ordre

Kortet forventes at blive leveret inden for 5-7 arbejdsdage. I mellemtiden kan virtuelle kort bruges i de fleste tilfælde ved at tilføje dem til en digital tegnebog.

Når du har placeret kortbestillingen, vil du ikke være i stand til at ændre eller annullere den. Hvis du ikke længere har brug for kortene, skal du blot ikke aktivere dem.

Værd at vide:

• Hver bruger kan have ét fysisk og ét virtuelt kort.
  • Pleo-kort må ikke deles mellem medarbejdere for at overholde Pleos vilkår og betingelser:
    • Hvert Pleo-kort er tildelt en specifik medarbejder og har vedkommendes for- og efternavn p
    • Det er ikke muligt at ændre navnet på et eksisterende kort
  • Det første kort er gratis for alle brugere, men der pålægges gebyrer for erstatningskort
  • Hvis du allerede har et kort, men har brug for et erstatningskort, skal det aktive kort først blokeres