Sådan verificerer du din kunde i Pleo

Lige så snart du har tilføjet en kunde via Partner-portalen, vil du blive sendt videre til Pleos velkendte brugergrænseflade. Her skal du gå til Virksomhedsinfo og klikke på Kom i gang for at påbegynde verificeringsprocessen.

Verificeringsprocessens to dele

1. Først skal du bekræfte, hvad virksomheden skal bruge Pleo til.

2. Herefter skal du verificere virksomhedens nøglepersoner.

Vi tager finansielle reguleringer meget alvorligt. Derfor skal vi sikre os, at de virksomheder, du ønsker at onboarde, samt de personer, der driver disse virksomheder, er dem, de giver sig ud for at være, og at de har i sinde at bruge Pleo til arbejdsrelaterede formål.

Første trin indebærer tre simple spørgsmål: Hvor, hvad og hvor meget dine kunder forventer at bruge Pleo.

Bare rolig, vi kommer ikke til at holde dig op på disse svar! Det giver os blot et bedre indblik i, hvilken slags bruger din kunde er, og bidrager til en brugbar kontekst for vores Compliance Team.

Det andet trin består i at indtaste hjemmeadresser og fødselsdatoer for alle virksomhedens registrerede direktører og Ultimate Beneficial Owners (UBO).

Bliv klogere på hvorfor og hvordan her.

Lige så snart disse trin er gennemført, er virksomheden verificeret.

Bemærk: Hvis du foretrækker at lade kundens administratorer tage sig af verificeringsprocessen, kan du invitere dem, når du har registreret virksomheden i Pleo.