Pleo henvisningsprogram

Vi har nu oprettet et henvisningsprogram! Det giver Pleo-brugere mulighed for at henvise Pleo til andre virksomheder. Her er nogle praktiske oplysninger om, hvordan det fungerer, hvad præmien er samt betingelserne.

Sådan fungerer det

• Den, der henviser (Pleo-bruger, der henviser Pleo til en anden virksomhed), kan få adgang til deres unikke henvisningslink i kontoafsnittet i mobilappen eller i webappen.

Belønning

Henvis en virksomhed til Pleo, og de vil få de første 2 måneder gratis.

Hvis alle kriterier er opfyldt, vil Henviseren modtage belønningen inden for fjorten (14) arbejdsdage efter valideringen af Henvisningen.

Vilkår og betingelser

• Den henviste virksomhed skal gennemføre Pleos verificeringsproces og gennemføre en første transaktion.
  • Den henviste virksomhed skal være registreret i et af følgende lande: Danmark, Storbritannien, Irland, Tyskland, Østrig, Belgien, Estland, Finland, Frankrig, Italien, Luxembourg, Nederlandene, Portugal, Spanien, Sverige.
  • Den, der henviser skal være aktiv bruger af Pleo for at kunne henvise en anden virksomhed.
  • Den virksomhed, du henviser, må ikke være en virksomhed, du arbejder i, driver eller ejer.