Vælg den rigtige adgang i e-conomic til din integration

Forudsætninger for opsætning af integrationen:

• Du er en superbruger i e-conomic

• Du er på den eksterne aftale

Når du opretter integrationen mellem Pleo og e-conomic, er det vigtigt at vælge den korrekte adgang i e-conomic.

Vi har brug for disse oplysninger for at eksportere dine udgifter og kvitteringer til det rigtige sted, og det er derfor, vi spørger:

Vælg den øverste mulighed som vist på billedet ovenfor, hvis du har adgang som bruger på en enkelt aftale. Som bruger bør dette være din standardvisning i e-conomic:

Vælg den nederste indstilling, hvis du har adgang som administrator til flere aftaler. Som administrator i e-conomic kan du skifte mellem dine aftaler som vist på dette billede: